zondag 18 december 2011

THEMA KERSTMIS

Deze week werken we in de klas rond het laatste thema van het jaar. de gezelligste tijd van heel het jaar namelijk kerstmis.
we hebben nog een heleboel werk voor we kunnen uitrusten tijdens een welverdiende kerstvakantie.We moeten onze nieuwjaarsbrieven nog afwerken, we knutselen nog een kerstcadeau voor mama en papa en beleven vooral nog een heleboel plezier :)


Op maandag heeft Jules een boekje bij: de kerstboom van Jules, waarin Jules samen met papa een mooie spar gaat kopen voor Kerstmis. Maar de boom is veel te groot...  Hij past nauwelijks in de auto. Nog minder
in huis. Dus zaagt papa er een stukje af. Samen met zus versiert Jules
de boom en met z'n allen vieren ze gezellig kerstfeestOp dinsdag bakken we lekkere kerstkoekjes voor in de kerstboom  die we nadien mooi versieren voor mama en papa! maar we nemen ook de tijd om onze kerstboom in de klas te versieren.


woensdag gaan we nog eens aan de slag met ons Nieuwjaarsversje zodat we op 1 januari onze eerste nieuwjaarsbrief kunnen voorlezen:)


op donderdag is het een beetje een speciale dag. We houden vandaag een afscheidfeestje in de klas! Na de kerstvakantie is het zover... Corentin, Nina, Emmanuella, Arthur, Lucas, Anthony en Noam maken de overstap naar het eerste kleuterklasje. We maken het nog eens heel gezellig in de klas en eten een lekker hapje rond de kerstboom. We wensen hen natuurlijk veel succes bij dit nieuwe avontuur en gaan jullie toch wel een beetje missen hoor!


op vrijdag staat er een kerstfeestje met de kleuterschool gepland en zwaaien we iedereen uit aan het einde van de dag.


Geniet van een welverdiende vakantie en prettige feestdagen gewenst!
de kapoenen uit de onthaalklas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten