zondag 6 november 2011

THEMA Neuzen snuiten van 7 tot 10 November 2011


Het thema “Hatsjie hatsjoem” is een thema dat echt leeft in onze, want de loopneusjes, snottebelletjes en zelfs snotteslingers of niesbuien zijn er dagelijkse kost! Jules is deze week een beetje ziek en moet heel de tijd niezen. Hopelijk wordt hij snel beter!

Hierbij een kort overzichtje van wat er deze week allemaal in de klas te beleven valt:
 • Jules doet nogal gek op maandag! Hij is een beetje ziek en moet heel de tijd niezen!  Juf  kent daar wel een liedje over.  Samen met Jules leren we dit nieuwe liedje zingen. We verwelkomen vandaag ook 4 nieuwe  vriendjes! Welkom in onze klas Nicolas, Amine, Marie-Charlotte en Taznia!
 • Om onze neus te snuiten hebben we natuurlijk een zakdoek nodig, maar een witte zakdoek is zo saai! Daarom versieren wij deze week  onze eigen zakdoek!    We maken ook een doktershoedje en een dokterstas zodat we Jules goed kunnen verzorgen       

Meebrengen (indien mogelijk + naam van je kind)
 • boekjes rond het thema ziek zijn, dokter,...
 • voorwerpen die aansluiten bij het thema: vb zakdoek, dokterspulletjes,..
Liedje van de week:
Hatsjie hatsjoem mijn neus doet toch zo’n pijn
Hatsjie hatsjoem wat zou dat kunnen zijn?

Tipje!  zo leren we in de klas onze neus snuiten!1 opmerking:

 1. Hallo,

  Amaai die kindjes ...hatsjie ...lijken allemaal een beetje ... hatsjie... een beetje ...hatsjie... ziekjes ....Die hebben ...hatsjie ...alleamaal ...hatsjie ...rode stipjes ...hatsjie ...Ik word er zowaar...hatsjoem ...ook een beetje...hatsjie ...ziekjes van.
  Die lekker uitziende pizza had er me misschien ook bovenop geholpen maar er was blijkbaar geen stukje over ....snik snik snik
  Groetjes aan de kapoenen
  meester Geert

  BeantwoordenVerwijderen